skip to Main Content

Over ons: de visie en missie van Oostgroen

Oostgroen heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van integrale EV laadoplossingen voor het MKBGroot zakelijk, Bedrijvencentra, Vastgoedeigenaren, Auto- en leasebedrijven, Woningcorporaties, Zorgorganisaties, Bezorg- en koeriersbedrijven, VVE (beheerders) en Hotels. 

Ons doel is om de beste integrale laadpaalspecialist te zijn. Daarbij onderscheiden wij ons door onze maatwerkoplossingen op basis van klant-specifieke laadwensen, verrekeningen, toegangsbeheer en slimme koppelingen met andere systemen. Laadpalen zien we dan ook als onderdeel van een  totaalconcept inclusief integratie met andere systemen zoals  betalingssystemen, de back-office, zonnestroominstallaties, energieopslag en energiemanagement. 

Wij ontzorgen daarbij volledig de klant en regelen alles; van aanleg t/m beheer inclusief financieel beheer zodat de klant zich volledig kan richten op zijn eigen kernactiviteiten. Daarbij werkt Oostgroen nauw samen met partners die absolute specialisten zijn op hun vakgebied. Door klanten en leveranciers als partners te beschouwen en medewerkers alle ruimte te geven zich te ontwikkelen kunnen wij datgene bieden wat onze klanten vragen van ons, en meer. Onze bedrijfsfilosofie en cultuur is gestoeld op een gezonde dosis nuchterheid, betrouwbaarheid, kennis en onderscheidend ondernemerschap, passend bij onze (oost)Nederlandse bedrijfsnaam.  

Wij maken Nederland Oostgroener.

Oostgroen illustratie duurzaam
Oostgroen illustratie cirkel duurzaam
Back To Top