skip to Main Content

Laadpaalspecialist voor de zakelijke markt
Wij regelen uw laadzekerheid.

Oostgroen heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van integrale EV-laadoplossingenvoor de zakelijke markt zoals ó.a. voor het MKB, grootzakelijk, zorg, woongebouwen, VVE’s, hotels. Kortom, overal waar het gaat om meerdere laadpalen en/of meerdere locaties. Daarbij onderscheiden wij ons door onze maatwerkoplossingen op basis van klant-specifieke laadwensen, verrekeningen, toegangsbeheer en slimme koppelingen met andere systemen. Laadpalen zien we dan ook als onderdeel van een totaalconcept inclusief integratie met andere systemen zoals betalingssystemen, beheersystemen,zonnestroominstallaties, energieopslag en energiemanagement. Wij van Oostgroen ontzorgen u daarbij volledig en regelen alles; van aanleg t/m beheer inclusief financieel beheer zodat u zich volledig kan richten op uw eigen kernactiviteiten.    

 

Ons onderscheidend vermogen, uw voordeel:

Landelijke dekking
Wij regelen alles, van installatie t/m beheer en verrekeningen
Maatwerk voor iedere klant, ingericht op uw specifieke laadbehoeften en verrekeningen
Flexibele oplossingen zoals huur mogelijk
Specialist in laadoplossingen voor grootzakelijke bedrijven
Slimme integratie met zonnepanelen en opslag
Oostgroen illustratie duurzaam

Onze maatwerkoplossingen voor de zakelijke markt

Onze maatwerkoplossing bestaat uit het slim integreren van verschillende producten en diensten, uitgaande van uw wensen en behoeften.  

De laadpalen

Wij leveren laadpalen die geschikt zijn voor iedere auto, zowel geschikt voor 1 fase als 3 fase. Alle laadpalen zijn geschikt voor verrekeningen zoals u die wenst en geschikt voor verschillende vermogens  en laadsnelheid. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie. 

Slim energiemanagement

Onze aanpak is gericht op slim energiemanagement om te voorkomen dat u allerlei extra investeringen moet doen zoals het verhogen van uw Nuts-aansluiting en/of dikkere netwerkkabels aanleggen. Door middel van de inzet van slimme technieken zoals energiemanagement is dit vaak te voorkomen.  

Thuislaadstations

Wilt u en/of uw collega’s ook thuis willen laden dan kunnen wij dit vanzelfsprekend verzorgen. Deze laadpalen worden dan geïntegreerd in uw beheersysteem zodat uw altijd overzicht houdt en verrekeningen en dergelijke eenvoudig te realiseren zijn.  

De installatie

Voor de aanleg van de bekabeling en aanpassing aan uw hoofdverdeelinrichting werken wij samen met een landelijk netwerk aan partnerinstallatiebedrijven.  Natuurlijk kunnen deze werkzaamheden desgewenst ook door uw huisinstallateur worden uitgevoerd.  

De verrekening en beheersysteem

Wij bieden een uitgebreid beheersysteem waarmee we volledig kunnen inspelen op uw specifieke behoeften betreft de verrekening, toegangsbeheer, vermogensinstelling etc.  Klik hier voor de uitgebreide mogelijkheden van onze beheersysteem.

Geld verdienen met uw laadpalen, exploiteer uw laadpalen

Door onze intelligente beheersysteem kunt u zelf uw tarieven bepalen voor het gebruiken van de laadpalen. Hiermee kunt u dus een makkelijke inkomstenbron genereren.

Verminder uw investering, huur de laadpalen

Wilt u liever de liquide middelen voor andere zaken inzetten is huren een uitstekend alternatief.  Per maand betaalt u een vast bedrag en nemen wij alles volledig uit handen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Koppelingen met uw zonnepanelen en opslag

Beschikt u over zonnepanelen en/of opslagsystemen, dan kunnen we deze integreren op het laadsysteem.   

 

Kosteneffectief rekening houden met de toekomst

In onze aanpak denken wij pro-actief mee met uw toekomst om zodoende extra toekomstige investeringen te voorkomen danwel te beperken. Daarbij kunt u denken aan de opzet van de bekabeling, type laadpalen en inrichting van de beheersysteem. 

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam

Meer informatie? Bel of mail ons!

Back To Top