skip to Main Content

Laadpaalspecialist voor VVE's
Wij zorgen voor de laadzekerheid van uw VVE.

Als VVE spelen er meerdere uitdagingen op het vlak van laadpalenbeheer, financieel beheer en energiemanagement. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u hierbij volledig ontzorgen.  

 

 

Ons onderscheidend vermogen, uw voordeel:

Landelijke dekking
Wij regelen alles, van installatie t/m beheer en verrekeningen
Maatwerk voor iedere klant, ingericht op uw specifieke laadbehoeften en verrekeningen
Flexibele oplossingen zoals huur mogelijk
Specialist in laadoplossingen voor VVE’s
Slimme integratie met zonnepanelen en opslag
Oostgroen illustratie duurzaam

Onze maatwerkoplossingen voor uw VVE

Onze maatwerkoplossing bestaat uit het slim integreren van verschillende producten en diensten, uitgaande van uw wensen en behoeften.  

De laadpalen

Wij leveren laadpalen die geschikt zijn voor iedere auto, zowel geschikt voor 1 fase als 3 fase. Alle laadpalen zijn geschikt voor verrekeningen zoals u die wenst en geschikt voor verschillende vermogens en laadsnelheid  Klik hier voor meer informatie. 

 

Slim energiemanagement

Onze aanpak is gericht op slim energiemanagement om te voorkomen dat u allerlei extra investeringen moet doen zoals het verhogen van uw Nuts-aansluiting en/of dikkere netwerkkabels aanleggen. Door middel van de inzet van slimme technieken zoals energiemanagement is dit vaak te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

 

De installatie

Voor de aanleg van de bekabeling en aanpassing aan uw hoofdverdeelinrichting werken wij samen met een landelijk netwerk aan partnerinstallatiebedrijven. Natuurlijk kunnen deze werkzaamheden desgewenst ook door uw huisinstallateur worden uitgevoerd.

De verrekening en beheersysteem

Wij bieden een uitgebreid beheersysteem waarmee we volledig kunnen inspelen op uw specifieke behoeften betreft de verrekening, toegangsbeheer, vermogensinstelling etc. Klik hier voor de uitgebreide mogelijkheden van ons beheersysteem.

Verminder uw investering, huur de laadpalen

Wilt u liever de liquide middelen voor andere zaken inzetten is huren een uitstekend alternatief. Per maand betaalt u een vast bedrag en nemen wij alles volledig uit handen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  

 

Koppelingen met uw zonnepanelen en opslag

Beschikt u over zonnepanelen en/of opslagsystemen, dan kunnen we deze integreren op het laadsysteem

Kosteneffectief rekening houden met de toekomst

In onze aanpak denken wij pro-actief mee met uw toekomst om zodoende extra toekomstige investeringen te voorkomen danwel te beperken. Daarbij kunt u denken aan de opzet van de bekabeling, type laadpalen en inrichting van het beheersysteem. 

 

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam

Meer informatie? Bel of mail ons!

Back To Top