skip to Main Content

Laadpaalspecialist voor vastgoedeigenaren
Wij zorgen voor de laadzekerheid van uw huurders.

Als eigenaar van vastgoed spelen er meerdere uitdagingen op het vlak van laadpalenbeheer en energiemanagement. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen en bieden een totaalpakket waardoor u uw huurders en bezoekers het comfort kunt bieden van (eigen) laadpalen voor het opladen van elektrische voertuigen  

 

 

Ons onderscheidend vermogen, uw voordeel:

Landelijke dekking
Maatwerk voor iedere klant, ingericht op uw specifieke laadbehoeften en verrekeningen
U kunt geld verdienen met onze beheersysteem
Flexibele oplossingen zoals huur mogelijk
Specialist in laadoplossingen voor vastgoedeigenaren
Slimme integratie met zonnepanelen en opslag
Oostgroen illustratie duurzaam

Onze maatwerkoplossingen voor uw bedrijf

Onze maatwerkoplossing bestaat uit het slim integreren van verschillende producten en diensten, uitgaande van uw wensen en behoeften.  

De laadpalen

Wij leveren laadpalen die geschikt zijn voor iedere auto, zowel geschikt voor 1 fase als 3 fase. Alle laadpalen zijn geschikt voor verrekeningen zoals u die wenst en geschikt voor verschillende vermogens en laadsnelheid. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie. 

 

Slim energiemanagement

Onze aanpak is gericht op slim energiemanagement om te voorkomen dat u allerlei extra investeringen moet doen zoals het verhogen van uw Nuts-aansluiting en/of dikkere netwerkkabels aanleggen. Door middel van de inzet van slimme technieken zoals energiemanagement is dit vaak te voorkomen. Klik hier voor meer informatie. 

Thuislaadstations

Wilt u en/of uw collegas ook thuis willen laden dan kunnen wij dit vanzelfsprekend verzorgen. Deze laadpalen worden dan geïntegreerd in uw beheersysteem zodat uw altijd overzicht houdt en verrekeningen en dergelijke eenvoudig te realiseren zijn.

De installatie

Voor de aanleg van de bekabeling en aanpassing aan uw hoofdverdeelinrichting werken wij samen met een landelijk netwerk aan partnerinstallatiebedrijven.  Natuurlijk kunnen deze werkzaamheden desgewenst ook door uw huisinstallateur worden uitgevoerd.

De verrekening en beheersysteem

Wij bieden een uitgebreid beheersysteem waarmee we volledig kunnen inspelen op uw specifieke behoeften betreft de verrekening, toegangsbeheer, vermogensinstelling etc.  Klik hier voor de uitgebreide mogelijkheden van ons beheersysteem.  

Geld verdienen met uw laadpalen, exploiteer uw laadpalen

Door ons intelligente beheersysteem kunt u zelf uw tarieven bepalen voor het gebruiken van de laadpalen Hiermee kunt u dus een makkelijke inkomstenbron genereren.

Verminder uw investering, huur de laadpalen

Wilt u liever de liquide middelen voor andere zaken inzetten is huren een uitstekend alternatief. Per maand betaalt u een vast bedrag en nemen wij alles volledig uit handen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  

 

Koppelingen met uw zonnepanelen en opslag

Beschikt u over zonnepanelen en/of opslagsystemen, dan kunnen we deze integreren op het laadsysteem

Kosteneffectief rekening houden met de toekomst

In onze aanpak denken wij pro-actief mee met uw toekomst om zodoende extra toekomstige investeringen te voorkomen danwel te beperken. Daarbij kunt u denken aan de opzet van de bekabeling, type laadpalen en inrichting van het beheersysteem. 

 

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam

Meer informatie? Bel of mail ons!

Back To Top