skip to Main Content

Laadpaalspecialist voor installatiebedrijven
Samen zijn we sterker

Wij zoeken graag een langdurende wederzijdse samenwerking met installatiebedrijven. Enerzijds zoeken we installatiebedrijven als partner om projecten voor ons uit te voeren, anderzijds als uw partner voor uw klanten die laadpaalvoorzieningen willen hebben.  

Ons onderscheidend vermogen, uw voordeel:

Landelijke dekking
Specialist in laadpaalvoorzieningen voor de zakelijke markt
Wij installeren zelf niet
Maatwerk voor iedere klant, ingericht op uw specifieke laadbehoeften en verrekeningen
Flexibele oplossingen zoals huur mogelijk
Oostgroen illustratie duurzaam

Onze maatwerkoplossingen voor uw klanten

Onze maatwerkoplossing bestaat uit het slim integreren van verschillende producten en diensten, uitgaande van uw wensen en behoeften.  

De laadpalen

Wij leveren laadpalen die geschikt zijn voor iedere auto, zowel geschikt voor 1 fase als 3 fase. Alle laadpalen zijn geschikt voor verrekeningen zoals u die wenst en geschikt voor verschillende vermogens  en laadsnelheid.  Klik hier voor meer informatie. 

 

Slim energiemanagement

Onze aanpak is gericht op slim energiemanagement om te voorkomen dat uw klant allerlei extra investeringen moet doen zoals het verhogen van uw Nuts-aansluiting en/of dikkere netwerkkabels aanleggen. Door middel van de inzet van slimme technieken zoals energiemanagement is dit vaak te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.  

Thuislaadstations

Voor de rijders thuis kunnen wij vanzelfsprekend laadpalen verzorgen. Deze laadpalen worden dan geïntegreerd in het beheersysteem zodat uw klant altijd overzicht houdt en verrekeningen en dergelijke eenvoudig te realiseren zijn. 

De verrekening en beheersysteem

Wij bieden een uitgebreid beheersysteem waarmee we volledig kunnen inspelen op de specifieke behoeften van uw klant betreft de verrekening, toegangsbeheer, vermogensinstelling etc. Klik hier voor meer informatie.

 

Geld verdienen met uw laadpalen, exploiteer uw laadpalen

Door ons intelligente beheersysteem kunt u w klant zelf zijn tarieven bepalen voor het gebruiken van de laadpalen. Hiermee kunt u dus een makkelijke inkomstenbron genereren.  

 

Verminder uw investering, huur de laadpalen

Wil uw klant liever de liquide middelen voor andere zaken inzetten, dan is huren een uitstekend alternatief. Per maand betaalt deze dan een vast bedrag en nemen wij alles volledig uit handen.  Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  

Koppelingen met uw zonnepanelen en opslag

Beschikt uw klant over zonnepanelen en/of opslagsystemen, dan kunnen we deze integreren op het laadsysteem. 

Kosteneffectief rekening houden met de toekomst

In onze aanpak denken wij pro-actief mee met de toekomst van uw klant om zodoende extra toekomstige investeringen te voorkomen danwel te beperken. Daarbij kunt u denken aan de opzet van de bekabeling, type laadpalen en inrichting van het beheersysteem. 

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam

Meer informatie? Bel of mail ons!

Back To Top