skip to Main Content

Laadpaalspecialist voor auto- en leasebedrijven
Wij zorgen voor de laadzekerheid van uw klanten.

Auto- en leasebedrijven willen klanten met elektrische elektrische voertuigen een totaalpakket bieden. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen door zowel voor de berijders thuis als op de bedrijfslocatie een totale laadpalen infrastructuur aan te leggen.  

Ons onderscheidend vermogen, uw voordeel:

Landelijke dekking
Wij regelen alles, van installatie t/m beheer en verrekeningen
Maatwerk voor iedere klant, ingericht op uw specifieke laadbehoeften en verrekeningen
U kunt geld verdienen met ons beheersysteem
Flexibele oplossingen zoals huur mogelijk
Specialist in laadoplossingen voor auto- en leasebedrijven
Slimme integratie met zonnepanelen en opslag
Oostgroen illustratie duurzaam

Onze maatwerkoplossingen voor uw klanten

Onze maatwerkoplossing bestaat uit het slim integreren van verschillende producten en diensten, uitgaande van uw wensen en behoeften.  

De laadpalen

Wij leveren laadpalen die geschikt zijn voor iedere auto, zowel geschikt voor 1fase als 3 fase. Alle laadpalen zijn geschikt voor verrekeningen zoals u die wenst en geschikt voor verschillende vermogens en laadsnelheid. Klik hier voor meer informatie. 

Slim energiemanagement

Onze aanpak is gericht op slim energiemanagement om te voorkomen dat uw klant allerlei extra investeringen moet doen zoals het verhogen van uw Nuts-aansluiting en/of dikkere netwerkkabels aanleggen. Door middel van de inzet van slimme technieken zoals energiemanagement is dit vaak te voorkomen. Klik hier voor meer informatie. 

Thuislaadstations

Voor de rijders thuis kunnen wij vanzelfsprekend laadpalen verzorgen. Deze laadpalen worden dan geïntegreerd in het beheersysteem zodat uw klant altijd overzicht houdt en verrekeningen en dergelijke eenvoudig te realiseren zijn.  

 

De installatie

Voor de aanleg van de bekabeling en aanpassing aan uw hoofdverdeelinrichting werken wij samen met een landelijk netwerk aan partnerinstallatiebedrijven.  Natuurlijk kunnen deze werkzaamheden desgewenst ook door de huisinstallateur worden uitgevoerd.  

 

De verrekening en beheersysteem

Wij bieden een uitgebreid beheersysteem waarmee we volledig kunnen inspelen op de specifieke behoeften van uw klant betreft de verrekening, toegangsbeheer, vermogensinstelling etc. Klik hier voor de uitgebreide mogelijkheden van ons beheersysteem. Klik hier voor meer informatie. 

 

Geld verdienen met uw laadpalen, exploiteer uw laadpalen

Door onze intelligente beheersysteem kunt u w klant zelf zijn tarieven bepalen voor het gebruiken van de laadpalen. Hiermee kunt u dus een makkelijke inkomstenbron genereren.

Verminder uw investering, huur de laadpalen

Wilt uw klant liever de liquide middelen voor andere zaken inzetten is huren een uitstekend alternatief. Per maand betaalt deze dam een vast bedrag en nemen wij alles volledig uit handen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Koppelingen met uw zonnepanelen en opslag

Beschikt uw klant over zonnepanelen en/of opslagsystemen, dan kunnen we deze integreren op het laadsysteem.

Kosteneffectief rekening houden met de toekomst

In onze aanpak denken wij pro-actief mee met de toekomst van uw klant om zodoende extra toekomstige investeringen te voorkomen danwel te beperken. Daarbij kunt u denken aan de opzet van de bekabeling, type laadpalen en inrichting van het beheersysteem. 

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam

Meer informatie? Bel of mail ons!

Back To Top