skip to Main Content

Uw laadinfrastructuur start met een goed plan.

Oostgroen Advies is volledig gespecialiseerd op het vlak van laadpalen, EV-laadinfra en energiemanagement.  Wij helpen organisaties en bedrijven om dit op een gestructureerde kosteneffectieve wijze dit in te richten.  Daarbij benaderen wij dit op een integrale wijze waarbij we ook kijken naar  koppelingen van laadpalen met zonnestroominstallaties, energieopslag, betalingssystemen.

Dit biedt u de volgende voordelen:

U krijgt op korte termijn inzicht in de aanpak en kosten
U bespaart zelf veel tijd
U bent in staat met ons advies onderbouwde besluiten te nemen.
U wordt door ons volledig ontzorgd.
Oostgroen illustratie duurzaam

Technisch

Het opladen van elektrische voertuigen vraagt om veel stroom. Wij kunnen u hierbij volledig adviseren op het vlak van energiemanagement. Aan de hand van allerlei factoren zoals o.a.beschikbare aansluiting, gevraagd laadvermogen geven wij u een onderbouwd advies hierin. Daarbij altijd rekeninghoudend met de financiële component.

Financieel

Het aanbrengen van een EV laadinfra vraagt om het algemeen om een behoorlijke investering. Echter, kunt u deze investering ook weer terugverdienen of zelfs omzetten in pure winst. Wij kunnen u hierbij volop adviseren. Daarnaast kijken wij ook pro-actief mee naar de juiste laadpassen die financieel het beste aansluit bij uw organisatie.

Organisatorisch

Gaat u aan de slag met elektrische auto’s dan kunnen er allerlei vraagstukken op u afkomen m.b.t. verrekeningen, pasjesbeheer, toegangsbeheer. Door onze ruime praktische ervaring kunnen wij u hierbij volledig van dienst zijn.

Oostgroen illustratie cirkel duurzaam
Back To Top